جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

نخست وزیر کانادا دعوت آمریکا را رد کرد

نخست وزیر کانادا دعوت آمریکا را رد کرد جاستین ترودو نخست وزیر کانادا دعوت کاخ سفید را برای شرکت در مراسم جشن حصول توافق جدید درباره تجارت آزاد منطقه‌ای در واشنگتن همراه با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و آندرس مانوئل لوپز اوبرادور رئیس جمهور مکزیک رد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۹ - ۱۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 07
کد خبر: ۴۹۴۰۶

به گزارش راهبرد معاصر قرار است ترامپ و لوپز اوبرادور چهارشنبه در واشنگتن دیدار کنند، ولی شانتال گانیون سخنگوی ترودو روز دوشنبه اعلام کرد به رغم این که کانادا برای آمریکا و مکزیک آرزوی موفقیت می‌کند، ولی ترودو آنجا حضور نخواهد داشت.
گانیون گفت: "به رغم این که به تازگی بحث‌هایی درباره احتمال مشارکت کانادا صورت گرفت، ولی نخست وزیر این هفته برای شرکت در جلسات برنامه ریزی شده کابینه و نشست پارلمان که مدتهاست در دست برنامه ریزی است، در اتاوا خواهد بود".
ترودو به علت شیوع ویروس کرونا، جلسات کابینه را به صورت آنلاین برگزار خواهد کرد نه به طور حضوری.
یک مقام ارشد دولت آمریکا، که خواست نامش فاش نشود، اعلام کرد ترودو چندین مشکل در ارتباط با آغاز به کار پارلمان و مقررات مربوط به همه گیری ویروس کرونا داشت، که کانادایی‌هایی را که به خارج سفر می‌کنند، ملزم می‌کند هنگام بازگشت ۱۴ روز قرنطینه شوند. این مقام افزود ترودو درخواست کرده است با ترامپ تلفنی گفتگو کند. لوپز اوبرادور نیز اعلام کرد تلفنی با ترودو صحبت خواهد کرد.
گانیون افزود توافقنامه جدید که اول ماه ژوئیه اجرایی شد, "به نفع کانادا، آمریکا و مکزیک است".

خبرگزاری صدا و سیما

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار